POKAY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pokay. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 23:06 Bestel wel vaker hier normaal lekker, maar vandaag zompig warme zalm en niet lekker heb de helft weggegooid helaas
21 mei 2024 om 20:38 We bestellen graag hier, maar deze keer zaten er rode uitjes bij ipv rote bieten en gedeelten van de avocado waren niet goed meer. Dit viel ons een beetje tegen.
20 mei 2024 om 21:42 Meer dan 90 minuten gewacht, rond de 1 uur en 45 minuten. Zonder bericht, als we zelf niet gebeld hadden, zaten we waarschijnlijk nog steeds te wachten.
20 mei 2024 om 20:22 Misschien dat het een drukke dag was maar 2 uur bezorgtijd is belachelijk zonder opmerkingen
11 mei 2024 om 9:13 Super snel bezorgd en onwijs lekker.
5 mei 2024 om 12:38 I really liked this place, but it is already the second time that the vegetables I asked for are missing or switched up for something else. I didn’t know that it is so challenging to read and put that same 5 toppings on my food.
22 apr 2024 om 20:33 Nutritious
7 apr 2024 om 21:42 Je krijgt echt weinig voor wat je betaald
26 mrt 2024 om 20:37 Ik kon de poke bowl makkelijk samen stellen en het was er super snel
22 mrt 2024 om 15:47 De pokebowls waren erg lekker en goed van kwaliteit. De bezorgtijd duurde wat lang.
18 mrt 2024 om 22:45 Voor een maandag meer dan 75 minuten moeten wachten. Eten was prima in orde
17 mrt 2024 om 20:10 Top tent, goeie prijzen en heerlijk eten!